Om 300 over 2000

300 over 2000 dekker Norges fjelltopper over 2000 moh som i alt er i overkant av 300 topper. Her deles bilder og beskrivelser av turer på disse toppene. Alle som har bilder og beskrivelser av turer på en av disse 300 toppene oppfordres til å poste de her. Alle som har spørsmål om erfaringer for turer på disse toppene oppfordres til å poste de her. Og alle som har svar på spørsmålene oppfordres til å dele sine svar

Som admin forsøker jeg å legge ut en ny post hver helg. Jeg starter med Jotunheimen og toppene jeg har vært på der, i første omgang blir det mest om området rundt Hurrungane, før jeg beveger meg utover og ut av Jotunheimen. Jeg har vært nær sagt alle 2000 meters topper utenfor Jotunheimen, og vil beskrive disse før jeg igjen vender tilbake til Jotunheimen, etter hvert som nye topper plukkes der.

Tindebestiger med trua på å nå toppen @Austanbtntind
Tindebestiger med trua på å nå toppen @Austanbtntind

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s